Christoffer Hagselius

Christoffer Hagselius är en av våra personliga tränare med stort hjärta.
Crossfit, tyngdlyftning och klassisk styrketräning med en twist ryms i just det hjärtat.
Crossfit coach sedan 2017 och även Licensierad Personlig Tränare samt Kostrådgivare står honom i ryggen men även vidareutbildning inom tyngdlyftning samt roddteknik.
Christoffer träffar alla nya medlemmar som går en introduktion där han försöker dela med sig av sin kunskap och passion för just detta.
Innan Christoffer fann crossfiten så låg amerikansk fotboll honom närmast men även flertalet Svenska Klassiker.

Du kan kontakta Christoffer via

Mail: christoffer@crossfithalmstad.se

 

Carl Raask

Carl är en personlig tränare som har specialiserat sig på hjärnan, nervsystemet och deras effekter på rörelse och prestation.
Han har en kandidat i Biomedicin inr Fysisk Träning från Högskolan i Halmstad samt flertalet utbildningar med fokus på hjärnan och nervsystemet från Z-health Education.
Han är även Rehabansvarig för utvecklingslandslaget i styrkelyft.

Carl har arbetat med väldigt varierande klientel, allt från ”obotlig smärta i 20+ år” till OS-atleter. Alla har blivit starkare, snabbare eller blivit av med smärta.
Carl spelat fotboll på juniorelitnivå samt tävlat i styrkelyft på regional nivå.

Du kan kontakta Carl via
Mail: Carl.raask@gmail.com
Tel: 0702495721
Eller kika in på www.carlraask.se för mer information

Jessica Neogard

Vi är glada att kunna presentera ett nytt tillskott hos oss här på CFH 🤩
Det är jag som är Jessica Neogard och driver Pure Living Sweden. Jag är inne på mitt 16e år (?!) som personlig tränare och livsstilscoach.
Jag brinner för att fler ska uppleva allt det positiva med en stark och hälsosam kropp som inte hindrar dig i det du vill göra men samtidigt utmana dina gränser både fysiskt och mentalt.
Pure Living Sweden står för glädje, passion, engagemang och skräddarsydda lösningar utifrån varje individ, grupp eller företags behov.
Gift, 3 barn, bor på en gård i södra Halland. Månskensbonde på fritiden med biodling, linderödsvin, höns, får och grönsaksodling både för självhushåll och försäljning.
Gedigen träningsbakgrund däribland basket på elitnivå, Stockholm Marathon, Toughest och Höga Kusten Trail 43 km vilket var det roligaste jag gjort när det kommer till lopp. Vasaloppet under vidriga förhållanden. Detta kan kännas som meriter men det viktigaste för mig är att se till att motion och träning får plats i vardagspusslet för på så sätt mår jag som bäst och det är också det jag försöker leda mina kunder till.
Utbildning:
Fil. kand. inom Biomedicin med inr. på fysisk träning
Master inom Hälsovetenskap med inr. på Folkhälsovetenskap
Lic. personlig tränare
Lic. fystränare
Lic. kostrådgivare vid MF Hälsoutbildningar
Dipl. massör
Kettlebellinstruktör m.fl. instruktörsutbildningar.
Steg 1 – Hårmineralanalys