Vilka är vi?2019-01-15T19:04:00+00:00

SCROLLA NED FÖR ATT LÄRA KÄNNA ÄGARE OCH TRÄNARE

Gabriel Spångfors
Gabriel SpångforsGrundare, delägare, Leg.Naprapat
Jag jobbar som Naprapat på Kropp & Funktion och är f.d aktiv tyngdlyftare. Mina uppgifter i CrossFit Halmstad är att ta hand om Halmstad Tyngd & Styrkelyftsklubb och att finnas till hands på plats för förfrågningar om teknik och utförande i ryck och stöt.
Sofie Sivertsson
Sofie SivertssonDelägare, Eleiko Strenght Coach
I samband med att jag flyttade från sommarstaden Båstad till Halmstad pågrund av Högskolestudier 2013 var jag fast besluten om att sadla om från gymmet till något annat kul och varierande! Jag blev tipsad om Crossfit Halmstad och blev helt frälst i träningsformen och gemenskapen där! Nu tränar jag inte bara utan håller även pass så jag hoppas att vi ses där!.
Martin Ekmarck
Martin EkmarckDelägare, Eleiko Functional Trainer ll
Har alltid varit idrottsintresserad och har utövat dom flesta sporter men har aldrig fastnat för någon så som jag gjort för CrossFit. Älskar utmaningen att ständigt utvecklas, gemenskapen och den ständiga variationen som CrossFit ger. Som kontrast till den högintensiva träningen adderar jag gärna långdistanslöpning och har genomfört flertalet Marathon och Ultralopp.
Christoffer Hagselius
Christoffer HagseliusDelägare, Eleiko Strength Coach
Hobbymotionär med förkärlek till allt som involverar en skivstång. Bakgrund inom Amerikansk fotboll, både som spelare och även som coach. Självutnämnd mästare i kvargdrinkar!
Martin Söderblom
Martin SöderblomEleiko Strenght Coach, CF LvL 2 CFH Class Trainer, Yoga
Det är jag som programmerar din träning på CrossFit Halmstad! Sommaren 2012 började jag med CF här i boxen och fastnade direkt. Jag hade åren innan börjat experimentera med min egen träning på gymmet och detta blev det naturliga nästa steget jag behövde. Kom ihåg ett av de första passen jag körde med Gabriel Spångfors, det var Fran, och tog ca 12 minuter med 30kg på stången. Jag kunde inte för allt i världen fatta att någon kunde göra den på under 5 minuter med tyngre vikt! Min resa har tagit mig genom två andra CrossFit boxar som jag ansvarat för och ägt, nu är jag tillbaka där det började igen!
Gustav Trojefors
Gustav TrojeforsEleiko Basic Gymnastic Trainer, Eleiko Weightlifting for Athletes
Kom i kontakt med Crossfit sommaren 2015. Det som gör Crossfit till en sådan bra träningsform är att vem som helst kan göra det, ständigt varierande övningar och god gemenskap. Fokus är att vara så atletisk som möjligt och inte estetisk (det får man på köpet). Tidigare tränat fotboll och klassikt discogym, men nu är det Crossfit som gäller för hela slanten. Ses där!
Joakim Rehnvall
Joakim RehnvallCF Lv1, Lic.Obstacle Trainer
Första gången(2007) jag såg en kille köra ett CrossFit-pass på discogymmet idiotförklarade jag honom. Han bara sprang runt och fick ju ingen kontakt med biccarna! Nu har jag sett ljuset och håller gärna en bergspredikan om vikten av funktionell och varierad träning! Jag är perverst förtjust i kärv träning, gärna innehållande kyla, lera, regn, tunga saker och höga hinder.
Suzana Gisselman
Suzana GisselmanHälsoutvecklare, Yogainstruktör
Rörelse har alltid funnits naturligt som ett intresse. Genom Yogawavesweden erbjuder jag sedan några år tillbaka yogaklasser och workshops. Eftersom jag tycker om att vara aktiv och vill ha variation i träningen intresserade formen crossfit mig. När jag insåg att sporten krävde en hel del smidighet ville jag bistå med den kunskap jag kan förmedla. För att hjälpa crossfit Halmstads medlemmar att bli så grymma som möjligt! Start where you are, use what you have, do what you can.
Teresa Rothstein
Teresa RothsteinCF LvL 1, CF Kids Trainer
2013 var året då jag först testade Crossfit. Jag har varit hooked ända sedan dess! Hade tidigare tränat på gym och sprungit en del, men när jag klev in på Crossfit Halmstad och körde mitt första pass så var det som att en hel ny värld öppnades när jag fick testa på en blandning av tunga lyft tillsammans med flås! Varierad träning tillsammans med goa människor. Perfekt! Tycker att det är mycket givande och roligt att coacha barnen. Rörelse är viktigt och kul!
Zanna Björnson
Zanna BjörnsonCF Level 1 Trainer, Eleiko Basic Gymnastic Trainer
Det var under våren 2014 som jag (något nervöst) klampade in på mitt första Crossfitpass. Fyra dagar senare hade träningsvärken äntligen lagt sig, och jag var fast. De ständiga utmaningarna och gemenskapen var det som fick mig att fastna för denna underbara träningsform, så när jag under sommaren 2015 blev erbjuden att börja coacha var det ett enkelt beslut. Att få motivera, peppa och ge andra personer samma härliga bemötande som jag fick när jag började med Crossfit, är det absolut bästa med att vara coach. Jag älskar tunga lyft och gymnastik, men är mindre förtjust i burpees.
Patrick Jakobsson
Patrick JakobssonCFH Class Trainer
Jens Holmsten
Jens HolmstenCF Lv2, Lic.Obstacle Trainer, CF Kids Trainer
Kom i kontakt med CrossFit redan 2008 och fann att detta är en form av träning som passar mig, allsidig och funktionell träning. Så när CrossFit Halmstad öppnade hängde jag på låset och är sedan dess en flitig utövare. Gemenskapen, utmaningarna och framstegen gör att jag ser framemot varje pass!
Nikki Malmsten
Nikki MalmstenCF Kids Trainer
Sebastian Lindqvist
Sebastian LindqvistPersonlig Tränare
Yrkesmilitär som numera sadlat om till CrossFit-missbrukare. Har tidigare tränat fotboll och boxning men fick upp ögonen för CrossFit 2012 när jag tröttnade på det alltför slentrianmässiga bicepscurlandet.
Morgan Malmsten
Morgan MalmstenCF Class Trainer
Tränat sen tonåren och varit spininginstruktör i nästan 17 år. Även löpning och outdoor instruktör. Fastnade för Crossfit i samband med en utlandstjänst. Är en ur och skur människa som resonerar att det inte finns något dåligt väder. Utbildningar: Eleiko functional trainer, F&S Steg 1+2 spinning samt puls intervall och offroad.
Thomas Larsson
Thomas LarssonCF Class Trainer
Tränat på gym sen jag var en liten pajk. Tränat kampsport i över 10 år tills jag kände att det inte var hållbart längre och sadlade om helt till CrossFit. Har en förkärlek för sjukt långa och extremt jobbiga workouts Utbildningar: SISU Idrott & Hälsa
Mattias Karlsson
Mattias KarlssonCF Class Trainer, Barntränare SISU
Mattias har tränat CrossFit flitigt sedan 2014 och är nu en av de främsta i Halland. Med en fysik utav dess like är Mattias kontinuerligt ute och tävlar! Mer info om Mattias kommer inom kort.
Carl Raask
Carl RaaskZ-Health Tränare, Kandidat.Biomedicin inr.fysisk träning
Carl driver eget carlraask.se och använder våra lokaler för att få sina klienter friskare och starkare! Hos oss håller han i styrkepass och i kettlebellpass Han är utbildad Z-health tränare och är specialiserad på neurologiskt baserade rörelseövningar och är perfekt för dig som t.ex inte blir av med återkommande besvär/smärta i kroppen trots behandlingsförsök.