SCROLLA NED FÖR ATT LÄRA KÄNNA ÄGARE OCH TRÄNARE

Sofie Sivertsson
Sofie SivertssonDelägare, Eleiko Strenght Coach, CF Lv1
I samband med att jag flyttade från sommarstaden Båstad till Halmstad pågrund av Högskolestudier 2013 var jag fast besluten om att sadla om från gymmet till något annat kul och varierande! Jag blev tipsad om Crossfit Halmstad och blev helt frälst i träningsformen och gemenskapen där och är nu delägare och håller i pass. Fler utb: Eleiko Basic Gymnastic Trainer, KB Trainer Lv1,
Martin Ekmarck
Martin EkmarckDelägare, Eleiko Functional Trainer ll
Har alltid varit idrottsintresserad och har utövat dom flesta sporter men har aldrig fastnat för någon så som jag gjort för CrossFit. Älskar utmaningen att ständigt utvecklas, gemenskapen och den ständiga variationen som CrossFit ger. Som kontrast till den högintensiva träningen adderar jag gärna långdistanslöpning och har genomfört flertalet Marathon och Ultralopp.
Christoffer Hagselius
Christoffer HagseliusDelägare, Eleiko Strength Coach
Denna svenska urkraft har sitt ursprung i dom norrländska skogarna och det är där grunden lades för den råstyrka och envishet som Christoffer besitter! Det är verkligen en man som man vill ha på sin planhalva och det är väl en himla tur att just vi har det. Som dom flesta norrlänningar så är det lätt att tro att Christoffer inte är den snacksaliga typen men han är nog undantaget från regeln.
Martin Söderblom
Martin SöderblomEleiko Strenght Coach, CF LvL 2 CFH Class Trainer, Yoga
Det är jag som programmerar din träning på CrossFit Halmstad! Sommaren 2012 började jag med CF här i boxen och fastnade direkt. Jag hade åren innan börjat experimentera med min egen träning på gymmet och detta blev det naturliga nästa steget jag behövde. Kom ihåg ett av de första passen jag körde med Gabriel Spångfors, det var Fran, och tog ca 12 minuter med 30kg på stången. Jag kunde inte för allt i världen fatta att någon kunde göra den på under 5 minuter med tyngre vikt!
Joakim Rehnvall
Joakim RehnvallCF Lv1, Lic.Obstacle Trainer
Första gången(2007) jag såg en kille köra ett CrossFit-pass på discogymmet idiotförklarade jag honom. Han bara sprang runt och fick ju ingen kontakt med biccarna! Nu har jag sett ljuset och håller gärna en bergspredikan om vikten av funktionell och varierad träning! Jag är perverst förtjust i kärv träning, gärna innehållande kyla, lera, regn, tunga saker och höga hinder.
Teresa Rothstein
Teresa RothsteinCF LvL 1, CF Kids Trainer
2013 var året då jag först testade Crossfit. Jag har varit hooked ända sedan dess! Hade tidigare tränat på gym och sprungit en del, men när jag klev in på Crossfit Halmstad och körde mitt första pass så var det som att en hel ny värld öppnades när jag fick testa på en blandning av tunga lyft tillsammans med flås! Varierad träning tillsammans med goa människor. Perfekt! Tycker att det är mycket givande och roligt att coacha barnen. Rörelse är viktigt och kul!
Mattias Karlsson
Mattias KarlssonCF Lv1
Mattias klev in hos oss lite försynt 2014 och är en av dom som verkligen lagt ner mest tid och lätt en av dom med störst utveckling. Och då menar vi både på det fysiska planet men även det psykiska för idag finns det inga hinder för hur långt han kan gå! Mattias har gått hela vägen till SM-final i funktionell fitness och placerat sig mkt bra vid flertalet tävlingar på elitnivå. Fler utb: Eleiko Basic Gymnastic Trainer, Eleiko Weightlifting for Athletes, Barn & Ungdomsträning pilotprogram.
Nikki Malmsten
Nikki MalmstenCF Kids Trainer
Om ni frågar familjen Malmsten vart dom helst tillbringar sina söndagar så har ni svaret rätt framför näsan, boxen givetvis! En mindre magisterexamen i logistik och tålamod krävs nog för att ratta runt allihop och är det någon som behärskar detta med den äran så är det Nikki! Tillsammans med Teresa så har Nikki hand om våra minstingar varje söndag förmiddag i boxen.
Morgan Malmsten
Morgan MalmstenCF Class Trainer
Tränat sen tonåren och varit spininginstruktör i nästan 17 år. Även löpning och outdoor instruktör. Fastnade för Crossfit i samband med en utlandstjänst. Är en ur och skur människa som resonerar att det inte finns något dåligt väder. Fler utb: Eleiko functional trainer, F&S Steg 1+2 spinning samt puls intervall och offroad.
Alisa Rothstein
Alisa RothsteinCFH Trainee, nordisk ungdomsmästare i tyngdlyftning
Alisa som har tränat hos oss sen vi drog igång vår kidsträning 2014 och har gjort en helt enorm resa! Inget snack om att Alisa har en gudomlig talang för Crossfit och Tyngdlyftning. Alisa tog det första SM Guldet som delades ut i funktionell fitness i sin ålderskategori! Sen en kort tid tillbaka så ingår Alisa i vårt team som har hand om våra grymma kids, där hon är en stor förebild och uppskattad coach.
Jessica Pelmas
Jessica PelmasCF-Coach, Functional Trainer LvL1
Har alltid älskat rörelse, träning eller kalla det lek. Kommer från både löpning och gym världen men fick snabbt en förkälek för crossfit, den gemenskapen och den oändligt lärorika träningsformen. Studerar för närvarande Psykologi med inriktning idrott & motion och har tidigare jobbat med barnyoga. När jag fick frågan om att börja coacha på CFH kändes det som en självklarhet att tacka JA. Att få möjligheten att sprida både kunskap och glädje i vardagen till alla medlemmar och få följa deras otroliga utveckling är det bästa med att vara coach!
Zanna Björnson
Zanna BjörnsonCF Level 1 Trainer, Eleiko Basic Gymnastic Trainer
Det var under våren 2014 som jag (något nervöst) klampade in på mitt första Crossfitpass. Fyra dagar senare hade träningsvärken äntligen lagt sig, och jag var fast. De ständiga utmaningarna och gemenskapen var det som fick mig att fastna för denna underbara träningsform. 2015 blev erbjuden att börja coacha och det var ett enkelt beslut! Att få motivera, peppa och ge andra personer samma härliga bemötande som jag fick när jag började med Crossfit, är det absolut bästa med att vara coach.
Patrick Jakobsson
Patrick JakobssonCFH Class Trainer
Patrick är ett av våra senaste tillskott på coachsidan. Med en hängivenhet och hjälpsamhet som slår det mesta så får du alltid goda råd och tips när du har med Patrick att göra, han tar sig helt enkelt alltid tid för alla som vill. Som liten var förebilden karate-kid men numer är det bara Mr Froning som gäller. Han har även ett stort foto och filmintresse och det är han som filmat och redigerat våra snygga filmer till bla hemsidan.
Thomas Larsson
Thomas LarssonCF Class Trainer
Tränat på gym sen jag var en liten pajk. Tränat kampsport i över 10 år tills jag kände att det inte var hållbart längre och sadlade om helt till CrossFit. Har en förkärlek för sjukt långa och extremt jobbiga workouts. Utbildningar: SISU Idrott & Hälsa
Carl Raask
Carl RaaskZ-Health Tränare, Kandidat.Biomedicin inr.fysisk träning
Carl driver eget carlraask.se och använder våra lokaler för att få sina klienter friskare och starkare! Hos oss håller han i styrkepass och i kettlebellpass Han är utbildad Z-health tränare och är specialiserad på neurologiskt baserade rörelseövningar och är perfekt för dig som t.ex inte blir av med återkommande besvär/smärta i kroppen trots behandlingsförsök.
Gustaf Blomqvist
Gustaf BlomqvistFysioterapeut, CF-Coach
Herren från Höör som är vårt nyaste tillskott i coach-staben! Gustaf jobbar som fysioterapeut och är en aktiv tränande och soldyrkande individ.
Brian Willumsen
Brian WillumsenCF-Coach, Functional Trainer LvL1
Brian blev medlem hos oss för ett par år sedan. En järnvilja utan motstycke och är en mycket erfaren crossfit-utövare.
Emma Luhanka
Emma LuhankaLic.Personlig Tränare, nutrition och hälsocoach
Att genom en bättre kosthållning kunna förbättra hälsan och fysiken, vår energi ökar och det blir lättare att kunna prestera på träning/tävling. Genom en fördjupning inom idrottsnutrition har jag även kunskapen om vikten av rätt kost för en bra prestation på träning/ tävling.
Suzana Gisselman
Suzana GisselmanHälsoutvecklare, Yogainstruktör
Rörelse har alltid funnits naturligt som ett intresse. Genom Yogawavesweden erbjuder jag sedan några år tillbaka yogaklasser och workshops. Eftersom jag tycker om att vara aktiv och vill ha variation i träningen intresserade formen crossfit mig. När jag insåg att sporten krävde en hel del smidighet ville jag bistå med den kunskap jag kan förmedla.