SCROLLA NED FÖR ATT LÄRA KÄNNA ÄGARE OCH TRÄNARE

Martin Ekmarck
Martin EkmarckDelägare, Eleiko Functional Trainer ll
Har alltid varit idrottsintresserad och har utövat dom flesta sporter men har aldrig fastnat för någon så som jag gjort för CrossFit. Älskar utmaningen att ständigt utvecklas, gemenskapen och den ständiga variationen som CrossFit ger. Som kontrast till den högintensiva träningen adderar jag gärna långdistanslöpning och har genomfört flertalet Marathon och Ultralopp.
Christoffer Hagselius
Christoffer HagseliusDelägare, Eleiko Strength Coach
Denna svenska urkraft har sitt ursprung i dom norrländska skogarna och det är där grunden lades för den råstyrka och envishet som Christoffer besitter! Det är verkligen en man som man vill ha på sin planhalva och det är väl en himla tur att just vi har det. Som dom flesta norrlänningar så är det lätt att tro att Christoffer inte är den snacksaliga typen men han är nog undantaget från regeln.
Martin Söderblom
Martin SöderblomCoach Manager, Eleiko Strenght Coach, CF LvL 2 CFH Class Trainer, Yoga
Det är jag som programmerar din träning på CrossFit Halmstad! Sommaren 2012 började jag med CF här i boxen och fastnade direkt. Jag hade åren innan börjat experimentera med min egen träning på gymmet och detta blev det naturliga nästa steget jag behövde. Kom ihåg ett av de första passen jag körde med Gabriel Spångfors, det var Fran, och tog ca 12 minuter med 30kg på stången. Jag kunde inte för allt i världen fatta att någon kunde göra den på under 5 minuter med tyngre vikt!
Sofie Sivertsson
Sofie SivertssonEleiko Strenght Coach, CF Lv1
I samband med att jag flyttade från sommarstaden Båstad till Halmstad pågrund av Högskolestudier 2013 var jag fast besluten om att sadla om från gymmet till något annat kul och varierande! Jag blev tipsad om Crossfit Halmstad och blev helt frälst i träningsformen och gemenskapen där och är nu delägare och håller i pass. Fler utb: Eleiko Basic Gymnastic Trainer, KB Trainer Lv1,
Teresa Rothstein
Teresa RothsteinBarn & Ungdomsansvarig, CF LvL 1, CF Kids Trainer
2013 var året då jag först testade Crossfit. Jag har varit hooked ända sedan dess! Hade tidigare tränat på gym och sprungit en del, men när jag klev in på Crossfit Halmstad och körde mitt första pass så var det som att en hel ny värld öppnades när jag fick testa på en blandning av tunga lyft tillsammans med flås! Varierad träning tillsammans med goa människor. Perfekt! Tycker att det är mycket givande och roligt att coacha barnen. Rörelse är viktigt och kul!
Mattias Karlsson
Mattias KarlssonCF Lv1
Mattias klev in hos oss lite försynt 2014 och är en av dom som verkligen lagt ner mest tid och lätt en av dom med störst utveckling. Och då menar vi både på det fysiska planet men även det psykiska för idag finns det inga hinder för hur långt han kan gå! Mattias har gått hela vägen till SM-final i funktionell fitness och placerat sig mkt bra vid flertalet tävlingar på elitnivå. Fler utb: Eleiko Basic Gymnastic Trainer, Eleiko Weightlifting for Athletes, Barn & Ungdomsträning pilotprogram.
Nikki Malmsten
Nikki MalmstenCF Kids Trainer
Om ni frågar familjen Malmsten vart dom helst tillbringar sina söndagar så har ni svaret rätt framför näsan, boxen givetvis! En mindre magisterexamen i logistik och tålamod krävs nog för att ratta runt allihop och är det någon som behärskar detta med den äran så är det Nikki! Tillsammans med Teresa så har Nikki hand om våra minstingar varje söndag förmiddag i boxen.
Morgan Malmsten
Morgan MalmstenCF Class Trainer
Tränat sen tonåren och varit spininginstruktör i nästan 17 år. Även löpning och outdoor instruktör. Fastnade för Crossfit i samband med en utlandstjänst. Är en ur och skur människa som resonerar att det inte finns något dåligt väder. Fler utb: Eleiko functional trainer, F&S Steg 1+2 spinning samt puls intervall och offroad.
Jessica Pelmas
Jessica PelmasCF-Coach, Functional Trainer LvL1
Har alltid älskat rörelse, träning eller kalla det lek. Kommer från både löpning och gym världen men fick snabbt en förkälek för crossfit, den gemenskapen och den oändligt lärorika träningsformen. Studerar för närvarande Psykologi med inriktning idrott & motion och har tidigare jobbat med barnyoga. När jag fick frågan om att börja coacha på CFH kändes det som en självklarhet att tacka JA. Att få möjligheten att sprida både kunskap och glädje i vardagen till alla medlemmar och få följa deras otroliga utveckling är det bästa med att vara coach!
Zanna Björnson
Zanna BjörnsonCF Level 1 Trainer, Eleiko Basic Gymnastic Trainer
Det var under våren 2014 som jag (något nervöst) klampade in på mitt första Crossfitpass. Fyra dagar senare hade träningsvärken äntligen lagt sig, och jag var fast. De ständiga utmaningarna och gemenskapen var det som fick mig att fastna för denna underbara träningsform. 2015 blev erbjuden att börja coacha och det var ett enkelt beslut! Att få motivera, peppa och ge andra personer samma härliga bemötande som jag fick när jag började med Crossfit, är det absolut bästa med att vara coach.
Patrick Jakobsson
Patrick JakobssonCFH Class Trainer
Patrick är ett av våra senaste tillskott på coachsidan. Med en hängivenhet och hjälpsamhet som slår det mesta så får du alltid goda råd och tips när du har med Patrick att göra, han tar sig helt enkelt alltid tid för alla som vill. Som liten var förebilden karate-kid men numer är det bara Mr Froning som gäller. Han har även ett stort foto och filmintresse och det är han som filmat och redigerat våra snygga filmer till bla hemsidan.
Thomas Larsson
Thomas LarssonCF Class Trainer
Tränat på gym sen jag var en liten pajk. Tränat kampsport i över 10 år tills jag kände att det inte var hållbart längre och sadlade om helt till CrossFit. Har en förkärlek för sjukt långa och extremt jobbiga workouts. Utbildningar: SISU Idrott & Hälsa
Brian Willumsen
Brian WillumsenFunctional Trainer LvL1, CF-OL1
Brian blev medlem hos oss för ett par år sedan. En järnvilja utan motstycke och är en mycket erfaren crossfit-utövare.
Amalia Bäfverfeldt
Amalia BäfverfeldtCF Level 1 and Level 2 Trainer
Jag började med Crossfit 2015 och har varit fast sen dess, träningsformen och gemenskapen har liksom passat mig i alla skeden. Som nybliven student var det perfekt sätt att pausa plugget, som heltidsarbetande socionom var det bra för att rensa huvudet och som nyinflyttad i Halmstad var det perfekt för att träffa nya vänner. Jag som pendlat mellan många olika sporter tycker att Crossfiten är unik genom att det är en så bred träningsform, man tröttnar liksom inte. Jag blev coach på CFH hösten 2021 men har tidigare coachat i 3 år på Kronan crossfit i Malmö. Jag har Crossfit trainer lvl 1 och 2 och har tidigare även huserat som instruktör på Nordic Wellness i många år.
Terese Bengtsson
Terese BengtssonCrossfit Kids Trainer, Crossfit Class Trainer
Sen en tid tillbaka så ingår Terese i vårt team som har hand om våra allra minsta medlemmar. Terese har ett förflutet som elitidrottare i volleyboll där hon spelat för Halmstad/Hylte volley. 2020 bytte hon volleybollen mot Crossfit och blev biten direkt. Terese utbildade sig till PT och kostrådgivare via Intensive PT 2021 och har även genomfört utbildningen Weightlifting L1 med Burgener Strength.
Ebba Björklund
Ebba BjörklundCrossfit Kids Trainer
Vad vill du förmedla till barnen på dina pass? Träning och rörelse ska vara kul! Alla kan vara med och delta oavsett bakgrund och nivå fysiskt. Vad är roligast med att coacha barn? Träffa barnen och få lära dem något nytt varje gång dem kliver in på träningen. Att dem ser glädje i att komma hit på Söndagarna och få vara med kompisarna. Hur är det för barn och träna Crossfit? Anpassning av nivåer finns där vi utmanar kids efter förmåga varje pass. Lärande med lek. Lite om Ebba? Ebba 18 år. Pluggar sista året på gymnasiet samhäll-beteende med inriktning idrott. Började med Crossfit 2018 i kombination med tävlingssimmning. Därefter full on Crossfit senare samma år. Styrkor som kidscoach? Positiv, peppande, Pedagogisk Favoritövning? Strikta pullups ftw!!
Carl Raask
Carl RaaskZ-Health Tränare, Kandidat.Biomedicin inr.fysisk träning
Carl driver eget carlraask.se och använder våra lokaler för att få sina klienter friskare och starkare! Hos oss håller han i styrkepass och i kettlebellpass Han är utbildad Z-health tränare och är specialiserad på neurologiskt baserade rörelseövningar och är perfekt för dig som t.ex inte blir av med återkommande besvär/smärta i kroppen trots behandlingsförsök.
Jessica Neogard
Jessica NeogardPT
Det är jag som är Jessica Neogard och driver Pure Living Sweden. Jag är inne på mitt 16e år (?!) som personlig tränare och livsstilscoach. Jag brinner för att fler ska uppleva allt det positiva med en stark och hälsosam kropp som inte hindrar dig i det du vill göra men samtidigt utmana dina gränser både fysiskt och mentalt. Pure Living Sweden står för glädje, passion, engagemang och skräddarsydda lösningar utifrån varje individ, grupp eller företags behov. Gift, 3 barn, bor på en gård i södra Halland. Månskensbonde på fritiden med biodling, linderödsvin, höns, får och grönsaksodling både för självhushåll och försäljning. Gedigen träningsbakgrund däribland basket på elitnivå, Stockholm Marathon, Toughest och Höga Kusten Trail 43 km vilket var det roligaste jag gjort när det kommer till lopp. Vasaloppet under vidriga förhållanden. Detta kan kännas som meriter men det viktigaste för mig är att se till att motion och träning får plats i vardagspusslet för på så sätt mår jag som bäst och det är också det jag försöker leda mina kunder till. Utbildning: Fil. kand. inom Biomedicin med inr. på fysisk träning Master inom Hälsovetenskap med inr. på Folkhälsovetenskap Lic. personlig tränare Lic. fystränare Lic. kostrådgivare vid MF Hälsoutbildningar Dipl. massör Kettlebellinstruktör m.fl. instruktörsutbildningar. Steg 1 – Hårmineralanalys
Hanna Schwab
Hanna SchwabPT
LEV’L YOU drivs av mig Hanna Schwab och jag är utbildad kostrådgivare och CrossFit Coach. Jag har under de senaste åren och med goda resultat hjälpt medlemmar i flera CrossFit-boxar med kost-coachning och kost-upplägg. Nu finns jag även här på Crossfit Halmstad Vad har du för mål? Levla din träning? Ner i vikt? Piggare i vardagen? Optimera ditt kostintag? Maten är basen! Hör av dig till mig så hjälper jag dig med ett individuellt upplägg för optimalt resultat