Vad är Halmstad TSK för nånting!?

Halmstad TSK är en styrke- och tyngdlyftningsförening. Som alla andra föreningar i Sverige är klubbverksamheten ideell och därmed separat från Crossfit Halmstad. Personer som tränar och eller som vi fött upp är bland annat före detta världsmästaren i styrkelyft Mia Engrenius, värdstvåan i styrkelyft Annika Zelander samt Alisa Rothstein som är nuvarande nordisk mästare i tyngdlytning och kom 5:a i europa på ungdoms EM i tyngdlyftning 2019.

TSK träningen är inte som ett vanligt pass som leds av coach såsom ett gruppass utan kan ses mer som en träningsverksamhet där du vet att det är andra på plats för stöd, både mentalt och praktiskt.
Det är så ofta vi kan en tränare på plats för tips och coachning, men det krävs att du tar ansvar och har en någorlunda formulerad plan för vad du vill med din träning. Att få en struktur kan vi hjälpa dig med!

Vi har efter några års verksamhet kammat hem flertalet medaljer i SM och satt ett par svenska och flertalet internationella rekord samt tagit EM och VM-medaljer. Det finns potential för mycket, mycket mer.

Öppetider:
Måndag: 17-20
Tisdag: stängt
Onsdag: 17-20
Torsdag: 17-20
Fredag: stängt
Lö/sö: 12-14

För mer information gå in på Halmstad TSK:s hemsida genom att klicka här.

-Oscar Björk, Ordförande HTSK och styrkelyftsansvarig.
-Gabriel Spångfors, Tyngdlyftningsansvarig och ekonomiansvarig.

Halmstad TSK:s Oscar Björk och Mia Engrenius var med i Nyhetsmorgon sommaren 2015.