Upcoming Events 

”Vi har gjort Halmstad starkare sen 2012”  och att göra människor starka så att de kan prestera i det vardagliga livet är en del av vår uppgift, liksom det är att tillhandahålla en trygg miljö där alla känner sig välkomna. För att göra detta ännu bättre vill vi hjälpa fler att våga ta sin självklara plats på sin träningsanläggning.

 Crossfit, styrkelyft, tyngdlyftning och boxning är för alla, men vi hör ofta att många kvinnor känner sig obekväma på träningen och så kan vi inte ha det. Vi vill tillsammans med er bygga kompetens, färdigheter och därmed självförtroende och mod att känna sig bekväm i träningsmiljön.

För att göra detta på bästa sätt har vi under våren med fyra stycken kvällar enbart för er tjejer. Fyra grymma kvinnor som kommer att se till att inspirera, motivera och ge kunskap att våga ta er självklara plats på träningsgolvet.

Annika Zelander

Styrkelyft (Marklyft, Knäböj och Bänkpress)

Tisdagen den 8 Mars klockan 18:30-20:30

CFH Nässjögatan 6 (Halmstad TSK träningsyta)

Kostnad 250kr, betalas på plats

Annika är med i både landslaget för styrkelyft och bänkpress. Bakom prestationer av stål finns en varm och inkännande socionomtjej som har ett extra stort hjärta och engagemang för ungdomar på glid.

Zanna Björnsson

Crossfit och Funktionell Fittnes med Zanna Björnsson

Tisdagen den 15 Mars klockan 18:30-20:30

CFH, Nässjögatan 6 (Stora salen)

Kostnad 250kr, betalas på plats.

Zanna coachar här på CFH och är en mycket uppskattad och dedikerad coach. Hon brinner för CrossFit och Funktionell Fitness och har bland annat tävlat och vunnit SM och representerat Sverige i VM. Sen hon blev mamma har träningen fått stå tillbaka något men har ändå lyckats på kort ta sig tillbaka till en oerhört hög nivå.

Alisa Rothstein

Tyngdlyftning (Ryck och Stöt)

Tisdagen den 22 Mars klockan 18:30-20:30

CFH Nässjögatan 6 (Stora Salen)

Kostnad 250kr, betalas på plats

Alisa är en underbart positiv tjej som har OS-deltagande inom tyngdlyftning som sin stora drivkraft. Hon är stark och kastar vikter som om det vore luft, men låt det inte avskräcka dig, en vänligare, ödmjukare och kunnigare tjej inom tyngdlyftning hittar du inte! Som om inte det vore nog så Coachar hon våra barn och ungdomar flera dagar i veckan!

Norah Guzlander

 

Boxning

Tisdagen

den 29 Mars klockan 18:30-20:30

CFH Nässjögatan 6 (West Coast Boxing Clubs Ttäningsyta)

Kostnad 250 kr, betalas på plats

Låt dig inspireras och få ta del av Norahs erfarenheter. Norah är utbildad tränare av Svenska boxningsförbundet och driver tillsammans med sin man West Coast Boxing Club och hon älskar utmaningar. Hon har deltagit i både SM och NM med framskjutna placeringar. Hårt arbete och jävlar anamma är något som starkt förknippas men Norah!