dagenspass2019-08-13T12:14:16+01:00

⇓ DAGENS PASS

‼️ NYHET ‼️

By |januari 29th, 2021|Categories: Nyheter|

Från och med nu på måndag den 1/2 kan vi gladeligen meddela att vi kommer stärka upp vårt team med @emmaluhanka som Nutrition Coach!
Vi är superglada och taggade för att kunna erbjuda denna tjänst på ett lika proffesionellt sätt som vi bedriver träning. Ni kommer i kontakt med henne på emma@crossfithalmstad.se
Såhär skriver Emma:
Emma heter jag och mitt stora intresse är kost och hur valet av vad vi stoppar i oss kan påverka oss både positivt och negativt. Att genom en bättre kosthållning kunna förbättra hälsan och fysiken, vår energi ökar och det blir lättare att kunna prestera på träning/tävling. Genom en fördjupning inom idrottsnutrition har jag även kunskapen om vikten av rätt kost för en bra prestation på träning/ tävling. Just nu läser jag sista terminen vid Göteborgs Universitet och tar till sommaren en kandidatexamen i kostvetenskap.
Vare sig du önskar få till en bättre kosthållning, gå ner/upp i vikt eller optimera din prestation inför en tävling kan jag hjälpa dig genom en individuell kostplan helt utformad efter dig och dina mål.
Alla kostpaketen börjar med ett uppstartsmöte där vi går igenom din nuvarande livsstil, kostvanor och dina mål. Vi gör även en inbodymätning för att tydligt kunna följa din utveckling. Vid uppföljningsmöte görs en ny inbodymätning, vi pratar om hur det går, vilka utmaningar du stöter på och vilka framsteg du har gjort.
Trevlig helg önskar vi på Crossfit Halmstad

Boka din Kostnadsfria Uppstartsmöte Kostcoaching online.

⇓ Tidigare pass

Till toppen