Vilka är vi?2018-07-19T20:20:02+00:00

SCROLLA NED FÖR ATT LÄRA KÄNNA ÄGARE OCH TRÄNARE

Gabriel Spångfors
Gabriel SpångforsGrundare, delägare, Leg.Naprapat
Jag jobbar som Naprapat på Kropp & Funktion och är f.d aktiv tyngdlyftare. Mina uppgifter i CrossFit Halmstad är att ta hand om Halmstad Tyngd & Styrkelyftsklubb och att finnas till hands på plats för förfrågningar om teknik och utförande i ryck och stöt.
Sofie Sivertsson
Sofie SivertssonDelägare, Eleiko Strenght Coach
I samband med att jag flyttade från sommarstaden Båstad till Halmstad pågrund av Högskolestudier 2013 var jag fast besluten om att sadla om från gymmet till något annat kul och varierande! Jag blev tipsad om Crossfit Halmstad och blev helt frälst i träningsformen och gemenskapen där!
Nu tränar jag inte bara utan håller även pass så jag hoppas att vi ses där!.
Sebastian Lindqvist
Sebastian LindqvistDelägare, Personlig Tränare
Yrkesmilitär som numera sadlat om till CrossFit-missbrukare. Har tidigare tränat fotboll och boxning men fick upp ögonen för CrossFit 2012 när jag tröttnade på det alltför slentrianmässiga bicepscurlandet.
Martin Ekmarck
Martin EkmarckDelägare
Har alltid varit idrottsintresserad och har utövat dom flesta sporter men har aldrig fastnat för någon så som jag gjort för CrossFit.
Älskar utmaningen att ständigt utvecklas, gemenskapen och den ständiga variationen som CrossFit ger.
Som kontrast till den högintensiva träningen adderar jag gärna långdistanslöpning och har genomfört flertalet Marathon och Ultralopp.
Jens Holmsten
Jens HolmstenDelägare, CF Lv2, Lic.Obstacle Trainer, CF Kids Trainer
Kom i kontakt med CrossFit redan 2008 och fann att detta är en form av träning som passar mig, allsidig och funktionell träning. Så när CrossFit Halmstad öppnade hängde jag på låset och är sedan dess en flitig utövare. Gemenskapen, utmaningarna och framstegen gör att jag ser framemot varje pass!
Christoffer Hagselius
Christoffer HagseliusDelägare, Eleiko Strength Coach
Hobbymotionär med förkärlek till allt som involverar en skivstång.
Bakgrund inom Amerikansk fotboll, både som spelare och även som coach.
Självutnämnd mästare i kvargdrinkar!
Joakim Rehnvall
Joakim RehnvallCF Lv1, Lic.Obstacle Trainer
Första gången(2007) jag såg en kille köra ett CrossFit-pass på discogymmet idiotförklarade jag honom. Han bara sprang runt och fick ju ingen kontakt med biccarna!
Nu har jag sett ljuset och håller gärna en bergspredikan om vikten av funktionell och varierad träning!
Jag är perverst förtjust i kärv träning, gärna innehållande kyla, lera, regn, tunga saker och höga hinder.
Suzana Gisselman
Suzana GisselmanHäsloutvecklare, Yogainstruktör
Rörelse har alltid funnits naturligt som ett intresse. Genom Yogawavesweden erbjuder jag sedan några år tillbaka yogaklasser och workshops. Eftersom jag tycker om att vara aktiv och vill ha variation i träningen intresserade formen crossfit mig. När jag insåg att sporten krävde en hel del smidighet ville jag bistå med den kunskap jag kan förmedla. För att hjälpa crossfit Halmstads medlemmar att bli så grymma som möjligt!
Start where you are, use what you have, do what you can.
Gustav Trojefors
Gustav TrojeforsEleiko Basic Gymnastic Trainer, Eleiko Weightlifting for Athletes
Kom i kontakt med Crossfit sommaren 2015. Det som gör Crossfit till en sådan bra träningsform är att vem som helst kan göra det, ständigt varierande övningar och god gemenskap. Fokus är att vara så atletisk som möjligt och inte estetisk (det får man på köpet). Tidigare tränat fotboll och klassikt discogym, men nu är det Crossfit som gäller för hela slanten. Ses där!
Zanna Björnson
Zanna BjörnsonCF Level 1 Trainer, Eleiko Basic Gymnastic Trainer
Det var under våren 2014 som jag (något nervöst) klampade in på mitt första Crossfitpass. Fyra dagar senare hade träningsvärken äntligen lagt sig, och jag var fast.

De ständiga utmaningarna och gemenskapen var det som fick mig att fastna för denna underbara träningsform, så när jag under sommaren 2015 blev erbjuden att börja coacha var det ett enkelt beslut. Att få motivera, peppa och ge andra personer samma härliga bemötande som jag fick när jag började med Crossfit, är det absolut bästa med att vara coach.

Jag älskar tunga lyft och gymnastik, men är mindre förtjust i burpees.